Workshops & cursussen, it’s all about sweet
Wilt u tot in detail de kneepjes van het vak leren?
In de oude machinekamer van Philips nemen wij u mee in de wereld van patisserie! Bij elke workshop/cursus wordt u begeleid door top vakmensen, hierbij kunt u keuze maken uit verschillende producten die we dan samen gaan creëren:
- Chocolade (alles is mogelijk van bonbon tot chocoladewerk)
- High tea’s (hartig en zoet)
- Patisserie
- Bubbels & sweets (kleine hapjes voor bij de bubbels)
- Desserts (desserts in glas, op bord of dessert taartjes)
- Sculpture & showpieces (het creëren van eetbaar design)
- Confiserie (allerlei suikergoed bereidingen)
- Seasonal (kerst, pasen, valentijn, moeder/vaderdag etc. etc.)
- Ice cream (van sorbet tot ijstaart)
Allerlei workshops/cursussen zijn in overleg te realiseren. Prijzen zijn verschillend per sessie:
- 4 à 8 personen; vanaf 50 euro per persoon per workshop
- Groepen vanaf 8 personen; vanaf 35 euro per persoon
- Speciale en thema workshops; maximaal 8 personen vanaf 50 euro
Alle producten die worden gemaakt, mag u mee naar huis nemen. Uiteraard kunnen wij de workshops in overleg geheel afstemmen op u wensen. Kom eens langs en informeer naar meer. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons mailadres: info@pastryclub.nl